Antti Annola ja Heikki Ruokangas: Kun joulu on

Joulukuu 18. 18:00 - 19:00
Sijainti: Sallan kirkko, Tennontie 5

Antti Annola ja Heikki Ruokangas esittävät joulukonsertin "Kun joulu on"

Sallan kirkossa klo. 18:00.

Vapaaehtoinen ohjelmamaksu 10€.

Järj. Sallan kulttuuripalvelut

---------------------------------------------------------------------------

Laulaja Antti Annolan sekä kitaristi Heikki Ruokankaan ”Kun joulu on”-konsertin ohjelmisto muodostuu rakastetuimpien joululaulujemme ympärille. Konsertissa kuullaan perinteisiä hengellisiä joululauluja sekä hyväntuulisia sovituksia modernimmista joululauluista. Kokoonpanon ensimmäinen joululevy ilmestyy marraskuussa 2018 ja levyä on saatavilla konserteista. 

Laulaja Antti Annola (s. 1989) on tehnyt monipuolista uraa lukemattomissa kokoonpanoissa ja produktioissa. Hän on toiminut mm. Oulu All Star Big Bandin solistina sekä näytellyt useissa Oulun kaupunginteatterin produktioissa, kuten My Fair Lady, West Side Story, Tuntematon sotilas, The Addams Family ja Brel – Rakastakaa! Annola toimii lisäksi laulunopettajana, äänikouluttajana sekä lauluvalmentajana.

Heikki Ruokangas (s.1987) on oululainen jazz/avantgarde-kitaristi sekä säveltäjä. Ruokankaalta on ilmestynyt yhteensä neljä jazz-albumia, joista ensimmäinen julkaistiin vuonna 2015 lontoolaisen F-IRE:n toimesta. Ruokangas on esiintynyt kotimaan lisäksi muun muassa Tanskassa, Virossa, Ruotsissa sekä Italiassa ja Ruokankaan musiikkia on julkaistu Iso-Britaniassa, Yhdysvalloissa sekä Saksassa. 

 ------------------------------------------------------------------------------

Sallan kunta »

« Takaisin etusivulle